Heel & Droom

 • Wil jij een diepere connectie met jezelf voelen?
 • Je bewuster worden van wat het is waar jij naar verlangt en van droomt?
 • En ben je tegelijkertijd benieuwd hoe jij jezelf nu precies tegenhoudt om die dromen en verlangens ook daadwerkelijk te volgen en realiseren?

Volg dan de online training Heel & Droom.

Met Heel & Droom haal je - liefdevol - jouw beren van de weg en maak je zo de weg voor jezelf vrij om écht meer vanuit je hart en intuïtie te gaan leven.

Kom dichterbij jezelf en je dromen

Eén van de grootste valkuilen van moeder worden is: de connectie met jezelf en met wat jíj wilt kwijtraken. Met alle to do’s, volle wasmanden en mensen die om je aandacht vragen, is het niet raar dat je jezelf soms (of vaak) op de laatste plek zet. En je niet eens meer weet wat jíj nodig hebt - laat staan waar je van droomt.

What's stopping you?

In deze online training duik je dieper in jouw verlangens - binnen welk thema dan ook. Je mag weer gaan dromen! Maar om die dromen daadwerkelijk werkelijkheid te kunnen gaan maken, is het minstens zo belangrijk om je bewust te worden van wat het is dat jou tegenhoudt om deze verlangens werkelijkheid te maken. Wat zijn hier de diepere oorzaken van?

Na deze training:

 • heb je de connectie met jezelf weer teruggevonden;
 • weet je beter wat je wilt;
 • ben je bewust van jouw blokkades;
 • ben je jezelf gaan helen én
 • is de weg zo een stuk meer vrijgemaakt om die verlangens ook echt te gaan realiseren!

You go, momma!

Deze online training is voor jou, als je..

 • Je leven graag (op een bepaald gebied) wilt veranderen;
 • Durft te dromen van mooie dingen in je leven;
 • Angsten, blokkades of onzekerheden voelt om je hart te volgen;
 • (Nog) duidelijker voor je wilt zien wat het is waar je van droomt;
 • Benieuwd bent wat het precies is dat jou tegenhoudt bij het realiseren van je verlangens;
 • Bereid bent oude pijnen te (door)voelen en die te helen;
 • Open staat voor nieuwe manieren om te kijken naar jezelf en je leven;
 • Je overtuigingen eens kritisch onder de loep wilt nemen - geloof jij hier écht in?
 • Op een hele positieve, constructieve en helende manier stappen wilt zetten richting het leven dat jij het allerliefst wilt.

Over deze online training

Dit is hoe de training er in grote lijnen uitziet:

WEEK 1

Jouw verlangens

 

Creëer jouw eigen creatieve werkplek,
waar je je bewust raakt van jouw
verlangens
op een aantal grote gebieden van je leven.
Wat is het dat je graag wilt? En vooral ook: waarom?

Inclusief:

 • Video
 • Oefening
 • Meditatie: dankbaarheid

WEEK 2

Jouw overtuigingen

 

Wat geloof jij tot dusver over jezelf en over het leven?
Wat weet jou tegen te houden?
Je ontdekt niet alleen (de oorsprong van) deze overtuigingen,
maar ook hoe je hier lichter over kunt denken
en welke positieve affirmatie je hier tegenover kunt zetten.

Inclusief:

 • Video
 • Oefening
 • Meditatie: positieve affirmaties

WEEK 3

Jouw innerlijk kind

 

Maak contact met het kleine meisje in jezelf
en leer jezelf lief te hebben om wie jij in werkelijkheid bent.
Raak je bewust van oude pijnen,
voel de dingen die je als kind tekort hebt gehad
en wees er in liefde en volle acceptatie voor jezelf.

Inclusief:

 • Video
 • Oefening
 • Meditatie: innerlijk kind

WEEK 4

Jouw toekomst

 

Houd je verlangens levend en je enthousiasme hiervoor vast.
Verzamel en creëer beelden die je hierbij gaan helpen
en doe dit compleet uit je intuïtie.

Inclusief:

 • Video
 • Oefening
 • Visualisatie: ervaar jouw verlangens

Wat is jouw investering?

Deze online training vraagt om een investering van 79 euro

Yes, ik meld me direct aan!

Mijn verhaal: onze verlangens zijn er niet voor niks

Ikzelf was iemand die ‘deep down’ wel verlangens had, maar daar no way naar durfde te luisteren. Ik was veel te bang voor afwijzing, conflicten, kwetsbaar zijn. Ergens in mij zat wel een stemmetje dat me vertelde wat goed voor mij was en welk levenspad voor mij bestemd was. Maar dat stemmetje heb ik heel lang weten te negeren. Wat mij voor het moederschap al een scheiding, gestopte opleiding, werk dat mij geen energie gaf en veel gemiste avonturen heeft opgeleverd.

'De perfecte moeder'

Binnen het moederschap negeerde ik dit stemmetje in eerste instantie ook. Want wat dit stemmetje me vertelde, rijmde voor mij niet met het plaatje van ‘de perfecte moeder’, die ik in mijn hoofd had. Ik durfde mijn behoeftes en verlangens niet te volgen, zette mezelf op de laatste plek, waardoor ik dat essentiële contact met mezelf verloor en mijn eigen leven in feite op pauze zette.

Verbinding met jezelf herstellen

Door alles waar ik in het moederschap mee worstelde te onderzoeken, oude pijnen te helen en mijn focus te verleggen op de verlangens onder mijn worstelingen, heb ik de verbinding met mezelf hersteld. En weet ik nu hoe magisch mooi het kan zijn als je wél naar je intuïtie en naar je verlangens durft te luisteren. En daar ook naar durft te handelen. Ik voel me vrijer, meer mezelf, geliefder, energieker, spiritueel verbonden en meer in contact met mijn gevoel dan ooit. Dat gun ik jou ook - en ik weet 100% zeker dat dit ook voor jou is weggelegd.

Voorleven aan je kinderen

Want ik geloof er heilig in dat het moederschap ons (nog) dichterbij onszelf wil brengen. Bovendien weet ik: als jij ergens naar verlangt, dan zijn die verlangens er niet voor niks. Het is iets wat jou roept, wat jouw levenspad is, wat jou die vreugde en energie geeft waarvoor je hier op aarde bent. Die mag je dus ten allen tijde gaan volgen. Zeker als moeder. Want zo leef je automatisch iets heel wezenlijks voor aan je kinderen.

Shift in focus: van worstelen naar verlangen

Als moeder kun je ervaren dat er veel dingen in je leven zijn die je lastig vindt. Dat je kunt worstelen met belangrijke thema’s die nu naar de oppervlakte komen. Thema’s als:

 • de relatie met je partner goed houden;
 • omgaan met je eigen perfectionisme (of andere eigenschappen waar je nu extra veel last van hebt);
 • de druk voelen om ‘alle ballen hoog te houden’;
 • bewust worden wat jij als kind hebt gemist en wat je bij je kinderen daarom wilt compenseren;
 • omgaan met de kritiek en verwachtingen van je omgeving;
 • je grenzen durven aangeven;
 • altijd jezelf durven zijn
 • - en ga zo maar door.

Alles in jouw leven dat je lastig vindt, biedt tegelijkertijd de kans om hier eens goed in te duiken en dit om te zetten naar wat het is wat je hierin wél wilt. Want onder elke worsteling en frustratie schuilt een positief verlangen.

Als je die shift in focus weet te maken - van aandacht geven aan je onderliggende verlangen in plaats van aan de worsteling - dan kun je jouw leven in een flink positieve spiraal brengen.

Wat houdt jou tegen?

Je gevoel, intuïtie en verlangens volgen is alleen wel makkelijker gezegd dan gedaan. Want ook ik weet dat werkelijk van álles je tegen kan houden. Beangstigende gedachten, hoe je naar jezelf en het leven kijkt, wat jij gelooft dat mogelijk is. Angsten, onzekerheden en oude pijnen die nog in je systeem zitten, waar je je op dagelijks niveau waarschijnlijk niet zo bewust van bent. Maar die ervoor zorgen dat jij die stappen steeds niet durft te zetten.

In deze online training duiken we daarom niet alleen in jouw specifieke verlangens, maar ook in wat het precies is dat jou tegenhoudt.

Want hoe meer je bewust raakt van terugkerende gedachtenpatronen die je belemmeren in jouw levensgeluk en wat de oorzaken en pijnen zijn onder deze overtuigingen, hoe meer jezelf kunt helen en je leven in positieve zin kunt veranderen

F.A.Q.

Voor alle moeders die deep down voelen dat er meer uit zichzelf, het moederschap en het leven te halen valt. Die het graag anders willen, die meer willen leven vanuit hun hart en intuïtie. Die verlangen en dromen - en tegelijkertijd inzien dat zij degene zijn die zich hierin tegenhouden. En de oorzaken daaronder wel eens liefdevol willen gaan onderzoeken. Moeders die zich vrijer, energieker, gelukkiger willen voelen. En een leven willen dat op alle vlakken meer voldoening geeft.

Uniek aan Heel & Droom is, dat je je niet alleen richt op waar jij naar verlangt en van droomt, maar ook duikt in wat het nou precies is wat jou hierin tegenhoudt. Je bewust worden van je overtuigingen, angsten en pijnen is namelijk net zo belangrijk als je bewust worden van je dromen en verlangens. Want je kunt wel dromen, maar als je jezelf niet heelt, dan kom je nog niet veel verder. Beide gaan daarom hand in hand in deze training - zodat je ook écht het levenspad kunt gaan bewandelen dat jij graag wilt.

Deze training vraagt per week in totaal ongeveer 1 tot 1,5 uur van je aandacht, die je kunt verdelen over meerdere dagen. Maar je mag er zo lang (of kort) over doen als je wilt. En je houdt een jaar lang toegang tot de training.

Als je jezelf deze vraag stelt, is misschien de vraag onder jouw vraag: vind ik mezelf belangrijk genoeg om dit mezelf te gunnen? Mag ik mezelf meer tijd, aandacht en liefde geven? Wat zou er gebeuren als ik dat zou doen?

Want als je het objectief bekijkt, hoeft het terugvinden van de verbinding met jezelf en jouw verlangens niet veel tijd te kosten. Deze training vraagt per week in totaal ongeveer 1 tot 1,5 uur van je aandacht, die je kunt verdelen over meerdere dagen. Maar je mag er zo lang (of kort) over doen als je wilt.

Goed leren aanvoelen wat jouw eigen behoeftes en verlangens zijn, hier naar handelen en tegelijkertijd de moeder zijn die jij graag wilt zijn is absoluut mogelijk - ik denk zelfs júist omdat je zo in contact met jezelf bent.

Het moederschap vormt voor jou, als mens, een grote uitnodiging om dichterbij jezelf te komen en stappen te zetten richting het leven dat jij graag wilt. Deze kans speelt nú, op dit moment, in deze intense fase van je leven. Over een paar jaar is deze fase weer voorbij en is je leven waarschijnlijk weer wat rustiger. Maar zou het niet zonde zijn als je deze kans dan aan je voorbij had laten gaan?

Bovendien zuigen je kindjes, juist als die nog heel jong zijn, als een spons alles op van wie jij bent en wat jij doet. Hoe jouw energie is. Het vormt hun blueprint, wat ze hun levenlang met zich meedragen. Jij bent een sterk bepalende factor in hun prille leven. Daarom mag je, júist nu, goed voor jezelf zijn, oude pijnen helen, dichterbij jezelf en jouw ideale leven komen. Je zult hier zelf je leven lang profijt van hebben en je kindjes nemen dit stokje vanaf hier van je over.

Naast de combinatie van je bewust worden van je dromen en verlangens én tegelijkertijd van je pijnen (en die liefdevol leren helen), maakt de opzet van de training Heel & Droom nog eens extra effectief.

De online training bestaat namelijk uit video’s, oefeningen en meditaties (en een visualisatie). Deze diversiteit zorgt ervoor dat je niet alleen begrijpt waar we mee bezig zijn (video’s), maar ook inziet hoe dit in jóuw leven werkt (oefeningen) en hoe je dit op een diep niveau in jezelf integreert (meditaties). Jouw hoofd, hart, onderbewustzijn en intuïtie werken hierin samen. Omdat we op al die niveaus werken, maakt deze training heel effectief.

Als moeder kun je heel wat op je bordje krijgen. Je voelt je misschien moe, uit balans, uit contact met jezelf, je loopt tegen eigenschappen van jezelf of anderen aan die je misschien lastig vindt.

In deze intense fase van je leven kunnen oude patronen bijvoorbeeld ineens veel duidelijker zichtbaar worden. Dat zou je kunnen zien als een worsteling. Het verlangen daaronder is dan: jezelf nog veel beter leren kennen en duidelijker weten wat jij hierin nodig hebt.

Een worsteling zou ook kunnen zijn dat jouw tijd gevoelsmatig schaarser is geworden. De bijbehorende kans is: daarom nog meer kiezen voor wat jij écht belangrijk vindt in het leven.

Als moeder kun je op die manier worstelen met heel wat thema’s, die daardoor tegelijkertijd een kans vormen om duidelijker te beseffen wat het is dat jij graag wilt of nodig hebt.

Als je er met je volle committent voor wilt gaan: ja, zeker weten. Dan ga je hier mégaveel uit halen.