Laden Evenementen
04
juli

Workshop Gedrag en Geboortepatronen – door Antsje Abma

4 juli @ 14:15 - 17:00
Westersingel 2F
Leeuwarden, 8913 CK Nederland
€49
  • Dit event is voorbij.

Wil je graag meer inzichten in het gedrag van je kind? Of wil jij bewust worden van je eigen patronen en kwaliteiten? Wil je ontdekken hoe ons gedrag ontstaat en waarom gedrag altijd logisch is? Dan mag je deze mooie workshop Gedrag en Geboortepatronen – gegeven door coach voor bewust ouderschap en een ‘geboren professional’ Antsje Abma – echt niet missen!

Antsje Abma

Geboorteverhaal

Iedereen is ooit begonnen in de buik van zijn of haar moeder en is op een bepaalde manier ter wereld gekomen. We hebben daarom allemaal onze eigen unieke ‘geboorteverhaal’. Zowel jij en ik, als onze kinderen.

Blauwdruk

Maar wist je dat de gebeurtenissen tijdens een zwangerschap en geboorte nu nog invloed hebben op wie we nu zijn en wie je kind is? Dit is je blauwdruk. Alle patronen in je eigen gedrag of dat van je kind waar je ‘last’ van ondervindt en als belemmerend ervaart, valt op deze beginperiode van ons leven – onze blauwdruk – terug te herleiden.

Gedrag

Welke gemaakte keuzes uit het verleden leven nú nog in ons voort? Deze vroege invloeden kun je herkennen aan terugkomende patronen bij jezelf of bij je kind. Bijvoorbeeld faalangst, moeite om nieuwe stappen te maken, zichtbaar zijn. Gedrag dat hierbij hoort is een uiting. Wat is de onderliggende behoefte die vervuld mag worden?

Workshop Gedrag en Geboortepatronen

Met de workshop Gedrag en Geboortepatronen ontdek je hoe de blauwdruk van jezelf en/of van je kind(eren) eruitziet. Als je bewust wordt van wat er tijdens jouw geboorteverhaal heeft gespeeld en wat nu nog steeds invloed heeft, kun je dit namelijk gaan loslaten. En heeft dit daarmee ook een positief effect op het gedrag van jezelf en/of je kind.

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de acht fases die van invloed zijn op het gedrag dat nu nog zichtbaar is. Je ontdekt veelvoorkomende geboortepatronen en maakt kennis met een aantal kwaliteiten die passen bij deze patronen. Deze komen samen in de geboorteboom van jezelf of je kind.


Inzichtgevende thema’s

Thema’s die we behandelen zijn onder andere:

  • De acht fases van hechting (hersenontwikkeling, de invloed van het systeem, je plek innemen)
  • Wat zijn geboortepatronen?
  • De invloed en fases van een geboorte
  • Veelvoorkomende situaties en invloeden op gedrag
  • In je kracht staan vanuit je geboorteverhaal
  • Jouw geboorteboom
  • Zelfacceptatie
  • Jouw intentie of wens: waar ben je nu bewust van en wil je loslaten?

Tijdens deze workshop brengen we geen hele geboorte in kaart, dit vergt namelijk meer verdieping, tijd en persoonlijke aandacht. Maar er is wel alle ruimte voor vragen en om onderling te delen en te brainstormen.

Voorbereiding

Om de workshop zoveel mogelijk op maat te kunnen maken, vragen we je om uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de workshop een vragenlijst in te vullen (die sturen we je tijdig op). Op die manier kunnen we jouw situatie en thema’s zo goed mogelijk meenemen en je zoveel mogelijk waarde meegeven.

Tickets

Omdat dit een van de eerste workshops is van De Moederacademie én van Antsje zelf, bieden we deze workshop aan tegen een laag pilottarief: 49 euro per stuk. We’ll promise it be well worth it! 🙂

Koop je ticket


Totaal: € -

Details

Datum 4 juli
Tijdstip 14:15 - 17:00
Prijs €49
Evenement categorieMoedercirkels

Locatie

Locatie Club Yoga Leeuwarden
Adres Westersingel 2F
Leeuwarden, 8913 CK Nederland

+ Google Maps

Organisator

Organizer Name: Antsje Abma